18/5/15

"Εφυγε" ο μπάρμπα-Γιώργης!

Το παλαιότερο μέλος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου της ενορίας μας, ο γωστός σε όλους τους ενορίτες μας ως "παππούς" και "μπαρμπα-Γιώργης" ταξίδεψε το Σάββατο 16 Μαΐου 2015 για τον ουρανό.
Ο Γεώργιος Καϊτατζής επί 45 και πλέον χρόνια διακόνησε πιστά την ενορία μας, προσφέροντας από διάφορα πόστα. Πολλές φορές μπορούσε να τον συναντήσει κανείς στο Ενοριακό Κέντρο να καταγίνεται με διάφορα πράγματα. Ό, τι σκεφτόταν, επειδή "έπιαναν" και τα χέρια του, το πραγματοποιούσε. Σεβαστός και αγαπητός από όλους τους οποίους και ο ίδιος σεβόταν και αγαπούσε. Με το ιδιότυπο χιούμορ του και τις έξυπνες ατάκες του ήταν αποδεκτός σε όλες τις παρέες.
Από το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε να βρίσκεται το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στην πατρίδα του, στο Λιβαδοχώρι Σερρών, όπου άφησε και την τελευταία του πνοή στα 85 του χρόνια.
Η ενορία μας εκφράζει τη θλίψη της που στερείται ένα πολύτιμο συνεργάτη της και παράλληλα εκφράζει τα συλλυπητήριά της προς τη σύζυγό του κυρία Κούλα, επίσης συνεργάτιδα στο ενοριακό έργο και στην οικογένειά του.

Αγαπητέ μας "Παππού"
ευχόμαστε ο Άγιος Θεός να σε κατατάξει εν χώρα ζώντων.
Αιωνία σου η μνήμη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: