3/5/20

Ο ΝΑΟΣ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι από την Παρασκευή 8 Μαΐου 2020 ο ιερός ναός Τριών Ιεραρχών Αννοβέρου ανοίγει τις πόρτες του για το Λαό.
Το άνοιγμα των ιερών ναών σύμφωνα με τις αποφάσεις των αρχών θα γίνει σταδιακά και η πρόοδος του ανοίγματος θα αξαρτηθεί και από την δική μας στάση, γι' αυτό σας παρακαλούμε να τηρείτε με μεγάλη προσοχή και προσήλωση τις υποδειξεις των υπευθύνων προσώπων που θα ορίζονται κατά περίσταση από την ενορία μας.
Θα υπάρχουν συγκεκριμένες ημέρες και ώρες που θα μπορείτε να έρχεσθε στο ναό για ατομική προσευχή ή για συμμετοχή στις ιερές ακολουθίες που θα γίνονται και οι οποίες τώρα στην αρχή, θα έχουν μικρή διάρκεια.
Από την ενορία μας θα βγαίνει πρόγραμμα τακτικά για να ενημερώνεστε.
Πρέπει να γνωρίζετε ότι προς το παρόν ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η τέλεση Μυστηρίων (Βαπτίσεων και Γάμων). Μόλις υπάρξει κάτι δια φορετικό θα ενημερωθείτε.
Για Εξομολόγηση και Σαραντισμό Βρεφών θα πρέπει να συνενοείστε με τους ιερείς. Το ίδιο ισχύει και για τα Μνημόσυνα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΪΟΥ 2020
Ώρα 13:00-15:00 και 17:00-19:00, Ατομική Προσευχή 
(Δηλ. μπορείτε να έρχεστε μεμονωμένα ή κατά οικογένεια για να ανάψετε κερί και να προσευχηθείτε για λίγο μέσα στο ναό).

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΜΑΪΟΥ 2020
Ώρα 13:00-15:00 Ατομική Προσευχή.
Ώρα 18:00 ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ
κατά την οποία θα μπορείτε να πάρετε και το ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ.
                      Ώρα 19:00-21:00 Ατομική Προσευχή.
Προσοχή! Επειδή ο αριθμός των προσώπων που θα συμμετέχουν στην ακολουθία δεν μπορεί να είναι πάνω από 35 άτομα, γι' αυτό θα πρέπει όσοι θελήσουν να συμμετέχουν να το δηλώσουν από την προηγούμενη ημέρα τηλεφωνικώς.
Θα επικοινωνήσετε λοιπόν με τον π. Γεράσιμο στο τηλέφωνο 0171 2851246, την Παρασκευή 8 Μαΐου και ώρα 17:00-19:00, για να δηλώσετε όνομα και τηλέφωνο. Πρέπει να δηλώνονται και τα μικρά παιδιά.
Τό Σάββατο από ώρα 17:30 έως 17:55 θα πρέπει να προσέλθετε στο ναό.
Στην είσοδο θα γίνει επιβέβαιωση της κράτησής σας και θα πρέπει οι ίδιοι να γράψετε όνομα και τηλέφωνο στην ειδική κατάσταση που θα υπάρχει και η οποία θα κρατείται στην ενορία για τέσσερεις εβδομάδες και μετά άτομα που θα έχουν ορισθεί από την ενορία θα σας οδηγήσουν στις θέσεις σας. Οι θέσεις θα είναι μεμονωμένες και μόνο πρόσωπα που μένουν στο ίδιο σπίτι, θα μπορούν να κάθονται δίπλα-δίπλα. Κατά την παραμονή σας στο ναό σε ώρα ακολουθίας πρέπει απαραιτήτως να φοράτε μάσκα.
Οι πόρτες του ναού με την έναρξη της ακολουθίας θα κλείνουν, οπότε όποιος έρθει καθυστερημένα, ακόμη κι αν έχει κάνει τηλεφωνική δήλωση δεν θα μπορεί να μπει.
Όσοι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, οι υπερήλικοι, όσοι έχουν εμφανή σημάδια βήχα, καταροής και πυρετού ή γενικώς ενδείξεις γρίππης απαγορεύεται να μπουν στο ναό εν ώρα ακολουθίας.
Επιτρέπεται όμως να έρθουν τις ώρες της ατομικής προσευχής.
Το Σάββατο 9 Μαΐου, προκειμένου να μπορέσουν όσοι θελήσουν να έρθουν για να ανάψουν κερί και να πάρουν το ΑΓΙΟ ΦΩΣ, ο ναός θα παραμείνει ανοικτός από ώρα 19:00 έως 21:00.

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΪΟΥ 2020
Ώρα 10:30 π.μ. Ακολουθία του Όρθρου.
Ώρα 17:00 Ιερά Παράκληση.
Όσοι θέλήσουν να συμμετέχουν στον Όρθρο ή στην Παράκληση, θα πρέπει να τηλεφωνήσουν και πάλι στον π. Γεράσιμο,  τηλ. ο171 2851246, το Σάββατο 9 Μαΐου και από ώρα 15:00 έως 17:00.

Για τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ξεχωριστό πρόγραμμα.

Επειδή αυτές οι εμπειρίες είναι πρωτόγνωρες για όλους μας γι' αυτό προκαταβολικά ζητούμε την κατανόηση σας και παρακαλούμε να μας βοηθήσετε ούτως ώστε να μην γίνουν λάθη τα οποία θα έχουν ως αποτέλεσμα το κλείσιμο του ναού μας και την επιβολή προστίμου, που είναι πάρα πολύ υψηλό.

Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: