9/5/11

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΜΥΡΟΦΟΡΩΝ-ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

Με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων, Ενδόξων, Μυροφόρων Γυναικών και των Μαθητών του Κυρίου Ιωσήφ του από Αριμαθαίας και Νικοδήμου του ευσχήμονος βουλευτού, η Κυριακή 8 Μαΐου 2011 αφιερώθηκε στους συνεργάτες της ενορίας μας.
Όλοι μαζί προσευχηθήκαμε για τους ανθρώπους εκείνους, που χωρίς να έχουν κανένα υλικό όφελος αφιερώνουν το χρόνο τους προκειμένου να συνδράμουν την ενορία, στο έργο της.
Δεν είναι μικρή υπόθεση το γεγονός ότι, όλο αυτό το συγκρότημα του Ενοριακού Κέντρου μας λειτουργεί σε καθημερινή βάση χάρη στην εθελοντική προσφορά των συνεργατών μας.
Όλοι οι τομείς δραστηριότητας της ενορίας μας διακονούνται από εθελοντές συνεργάτες, άνδρες και γυναίκες. Η καθαριότητα και ευπρέπεια του ιερού ναού και των άλλων χώρων, η κουζίνα, η συντήρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων, ηφροντίδα για κάθε τι, που αφορά την ενορία μας γίνεται με αγάπη και μεράκι, από τα μέλη των διαφόρων επιτροπών. Αυτή την προσφορά εξήρε κατά το κήρυγμά του ο προϊστάμενος της ενορίας μας, π. Γεράσιμος Φραγκουλάκης, ο οποίος μετέφερε και τις ευχές και ευχαριστίες του Ποιμενάρχου μας, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γερμανίας και Εξάρχου Κεντρώας Ευρώπης κ. Αυγουστίνου.
Την ίδια ημέρα, μετά τη Θεία Λειτουργία, με την ευκαιρία της μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Ποντίων Αννοβέρου τελέσθηκε επιμνημόσυνος δέηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: