5/5/14

"ΤΟ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ" ΣΤΟ ΑΝΝΟΒΕΡΟ

Συναυλία με ποιήματα από ποιητική ανθολογία του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.. Βαρθολομαίου με τίτλο  "Το Τετράδιο του Πατριάρχη" παρουσιάστηκε, με την ευκαιρία της συμπληρώσεως 50 χρόνων από την επίσημη ίδρυση της ενορίας μας, το Σάββατο 3 Μαΐου 2014.
Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στην Markuskirche, όπου τον Οκτώβριο του 1993 είχε γίνει  η επίσημη υποδοχή του Οικουμενικού Πατριάρχη, κατά την επίσκεψή του στο Αννόβερο.
Στη συναυλία συμμετείχαν οι: Δάφνη Πανουργιά και Παναγιώτης Ανδριόπουλος στο τραγούδι, Βασιλεία Ευσταθιάδου και Βίλλυ Κωστοπούλου στο πιάνο και στην αφήγηση η Άννα-Μαρία Παναγιώτου.
Παρόντες ήσαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, ο Θεοφιλέστατος Επόσκοπος Λεύκης κ. Ευμένιος ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γερμανίας κ. Αυγουστίνου, η Γενική Πρόξενος στο Αμβούργο κ. Αικατερίνη Δημάκη, εκπρόσωποι των πολιτικών και δημοτικών αρχών, των εκκλησιών καθώς  και των ελληνικών φορέων.
Στις ομιλίες που εκφωνήθηκαν έγινε αναφορά, εκτός του εορτασμού των 50 χρόνων της ενορίας, στην συμπλήρωση 60 χρόνων από την συγγραφή της  ποιητικής  Ανθολογίας αλλά και στην επικείμενη επίσημη επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου από 10-19 Μαΐου.









































































          
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Δεν υπάρχουν σχόλια: