1/8/18

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Από τα μέσα Κοινωνικής Δυκτίωσης έγινε έκκληση για βοήθεια στους πυρωπαθείς συμπατριώτες μας, από τους Ελληνικούς Φορείς του Αννοβέρου. Την αρχή η αισιοδοξία για το αποτέλεσμα ήταν περιορισμένη λόγω των καλοκαιρινών διακοπών. Τα γεγονότα όμως μας διέψευσαν από την πρώτη στιγμή.  Ο κόσμος που άρχισε να συρρέει στο Ενοριακό Κέντρο το οποίο ορίστηκε ως χώρος συγκέντρωσης ήταν πολύς. Εντυπωσιακή η παρουσία διαφόρων εθνικοτήτων, με κύρια αυτή των γερμανών, των τούρκων και των κούρδων.  Δυναμική επίσης ήταν και η παρουσία συμπατριωτών μας από την ενορία του Gifhorn  καθώς και την ενορία του Lübeck. Φάρμακα, κονσέρβες, γάλατα, είδη ατομικής υγιεινής, πάνες για μωρά και άλλα αγαθά άρχισαν να δημιουργούν σωρούς στην αίθουσα του Ενοριακού Κέντρου. 
Την Τρίτη 31 Ιουλίου φορτώθηκε το πρώτο φορτηγάκι κι έμειναν πράγματα για άλλο ένα το οποίο θα φορτωθεί σήμερα κι έτσι θα ξεκινήσει η αποστολή για τα Μέγαρα.
Μέσα σε ένα τριήμερο και σε περίοδο διακοπών μάλιστα, μαζεύτηκαν πάνω από 2.500 κιλά πράγματα.  Ευχαριστούμε όλους όσοι πρόσφεραν με αγάπη. Η κίνηση αυτή της αλληλεγγύης δίδει σίγουρα κουράγιο στους πληγέντες στους συμαπατριώτες μας.













Δεν υπάρχουν σχόλια: