4/9/14

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015

            


 
            Αγαπητοί συμπατριώτες, συμπατριώτισσες,
         σας κάνουμε γνωστό ότι, τη νέα σχολική χρονιά 2014-2015, τα Τμήματα Ελληνικής Γλώσσας Αννοβέρου που ανήκουν στο Υπουργείο Παιδείας της Ελλάδας, θα λειτουργήσουν κανονικά με δύο εκπαιδευτικούς, τον π. Γεράσιμο Φραγκουλάκη και τον κ. Παύλο Χατζή.
         Τα Τ.Ε.Γ. ανοίγουν κανονικά μαζί με τα γερμανικά σχολεία στις 11 Σεπτεμβρίου 2014.
         Στο πρώτο έτος μπορούν να εγγραφούν όλα τα παιδιά σχολικής ηλικίας,  δηλαδή όσα μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2014 συμπληρώνουν το 6ο έτος της ηλικίας τους.
         Παράλληλα θα λειτουργήσουν και τα Τμήματα Ελληνικής Γλώσσας που συστεγάζονται με το Ελληνικό Λύκειο Αννοβέρου, το οποίο επίσης θα λειτουργήσει κανονικότατα.
         Σε αυτά τα τμήματα θα γίνεται, όπως και τώρα, κυρίως προετοιμασία για την απόκτηση Πιστοποιητικού Ελληνομάθειας, από το επίπεδο Β1 και πάνω.
         Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον υπεύθυνο εκπαιδευτικό π. Γεράσιμο Φραγκουλάκη στα τηλέφωνα: 0511-17060 και 0171-2851246.
         Με την ευκαιρία αυτή σας γνωρίζουμε ότι πληροφορίες για το σχολείο μας και τις δραστηριότητές του μπορείτε να βρίσκετε στην ιστοσελίδα μας http://griechischeschulehannover.blogspot.de ή στο Facebook με το όνομα Ελληνικά Σχολεία Αννοβέρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: