7/7/11

Η Υπουργός κ. Aygül Özkan στον Παιδικό Σταθμό της ενορίας μας

Την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011, πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στον Παιδικό Σταθμό της ενορίας μας, η Υπουργός για την Κοινωνική Πρόνοια, Γυναίκες, Οικογένεια, Υγεία και Ένταξη (Ministerin für Soziales, Frauen, Familie, Gesundheit und Intergration), της κυβέρνησης της Κάτω Σαξωνίας,  κυρία Aygül Özkan.
Πριν αναχωρήσει είχε συνάντηση με τον ιερατικώς προϊστάμενο, π. Γεράσιμο Φραγκουλάκη στον οποίο και εξέφρασε την ικανοποίησή της, για την μέχρι τώρα συνεργασία της ενορίας μας με τους οργανισμούς που εποπτεύει η ίδια ως Υπουργός. 

6/7/11

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ

Την Κυριακή 3 Ιουλίου 2011 η Ελληνική Κοινότητα Αννοβέρου, μετην υποστήριξη και της ενορίας μας διοργάνωσε γιορτή για τα παιδά, στους χώρους όπου στεγάζεται. Παρόλο που ο καιρός δεν ευνόησε την διεξαγωγή της γιορτής στην αυλή, δόθηκε η ευκαιρία στα παιδιά να διασκεδάσουν με διάφορα παιχνίδια που είχαν προετοιμαστεί από τους υπεύθυνους της Κοινότητας.
Στα πλαίσια της γιορτής τιμήθηκαν και οι Έλληνες ποδοσφαιριστές Αννοβέρου, οι οποίοι μας έκαναν περήφανους, διότι κατέλαβαν την πρώτη θέση, κατακτώντας το κύπελο στους ποδοσφαιρικούς αγώνες που διοργάνωσε η πόλη του Αννόβέρου, μεταξύ όλων των εθνικοτήτων.

 Ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Αννοβέρου κ. Δημοσθένης Παπαδόπουλος
συγχαίρει τους Έλληνες πρωταθλητές.
 Οι αθλητές που μας έκαναν περήφανους με το τρόπαιό τους!


 Τα μικρότερα παιδιά με καμάρι σηκώνουν κι αυτά το κύπελο.


 Εξ αιτίας του κακού καιρού τα παιχνίδια με τον ταχυδακτυλουργό γίνονται μέσα.