31/3/13

ΟΙ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΜΑΣ

Ολοκληρώθηκε, από τις κυρίες της Διακονίας, ο στολισμός των Πασχαλινών Λαμπάδων. Ποικίλα στολίδια και η κάθε λαμπάδα είναι διακοσμημένη με ξεχωριστό μεράκι.
Θερμές ευχαριστίες στις κυρίες για την βοήθεια που προσφέρουν στην ενορία μας.

Δείτε τις λαμπάδες μας εδώ!

29/3/13

Β΄ Χαιρετισμοί (29. 03. 2013)

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013 το απόγευμα τελέσθηκε η ακολουθία των Β΄ Χαιρετισμών, στον ιερό ναό Τριών Ιεραρχών Αννοβέρου, από τον π. Αλέξανδρο Συμεωνίδη.








ΕΝ ΑΝΝΟΒΕΡΩι ΤΗι 29Ηι ΜΑΡΤΙΟΥ 2013

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013. Αργία. Μεγάλη Παρασκευή των Ρωμαικαθολικών και των Ευαγγελικών




....και "χιόνια στο καμπαναριό!"

Εμείς κανονικά το βράδυ θα έχουμε την ακολουθία των Β΄ Χαιρετισμών!

27/3/13

Η ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ

Ανήμερα του Ευαγγελισμού και της Εθνικής μας Εορτής, Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013 πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός από τον Ελληνογερμανικό Παιδικό Σταθμό " Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ" της ενορίας μας.
Περισσότερα εδώ!


24/3/13

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ-25η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η Κυριακή της Ορθοδοξίας στην ενορία μας ανήμερα την 24η Μαρτίου 2013. Μετά την Θεία Λειτουργία τελέσθηκε Δοξολογία για την εθνική μας επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821. Παρόντα ήταν με τις σημαίες τους τα ελληνικά σχολεία και με επικεφαλής την ελληνική κοινότητα, εθνικοτοπικοί σύλλογοι της παροικίας μας. 
Παρά το τσουχτερό κρύο (-8 βαθμοί Κελσίου) στο τέλος πραγματοποιήθηκε λειτανεία των ιερών εικόνων πέριξ του ιερού ναού. Στην λειτανία συμμετείχαν, κρατώντας ιερές εικόνες, πάρα πολλά παιδιά!





























ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ 2013

Οι κυρίες της Διακονίας άρχισαν την προετοιμασία των πασχαλινών λαμπάδων. Με νέα σχέδια έχουν ετοιμάσει ήδη αρκετές και συνεχίζουν με πολύ μεράκι. Αποτελεί πλέον παράδοση η προετοιμασία των λαμπάδων που κάθε χρόνο γίνονται και καλύτερες να γίνεται από τις κυρίες της Διακονίας.